به گزارش پایگاه خبری ترشیز خوان؛ به نقل از پایگاه خبری بام میبد؛ رییس دانشگاه میبد گفت: تعداد قراردادهای طرحهای پژوهشی برون دانشگاهی منعقد شده بین دانشگاه و بخش صنعت در راستای رفع نیازها و مشکلات صنایع و جامعه درسال ۱۴۰۱ چهار برابر و از نظر مبالغ ریالی قراردادها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ برابر شدهاست.
عباس نیک نژاد در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه افزود: تعداد مقالات علمی منتشر شده اعضای هیات علمی و دانشجویان با نمایه ISI نسبت به سال ۱۴۰۰ ، ۳۷ درصد رشد شده است و تعداد مقالات نمایه isc رشد ۱۰ درصدی داشتهاست.
وی ادامه داد: اولین شرکت دانش بنیان این دانشگاه در مرداد ماه ۱۴۰۱ مجوز گرفته است و شرکت ابتکار صنعت از شرکتهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه نیز موفق به بومی سازی ، باز طراحی و تولید ماشین آلات کاشی و سرامیک و صادرات آن به کشورهای همسایه شدهاست.
وی همچنین با برشمردن موفقیت های علمی دانشگاه ، موفقیت دکتر هادی برزگر گروه مهندسی مواد دانشگاه مرتبط با ارتقای شاخص اچ به بالای ۲۰ و انتخاب رساله دکترای حسن یعقوب نیا عضو هیات علمی گروه جغرافیا در یازدهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به عنوان رساله برتر و انتخاب رساله دکتری سرکار خانم زهرا ابراهیمی دانشجوی دکتری دانشگاه میبد درجشنواره میراث مکتوب رضوی به عنوان رساله برتر را نیز برشمرد.
وی در ادامه اظهار کرد:دانشگاه هم اکنون در ۱۷ رشته کارشناسی ، ۱۷ رشته کارشناسی ارشد و چهار رشته دکتری در سه دانشکده فنی مهندسی ، الهیات و معارف اسلامی و علوم انسانی پذیرش دانشجو دارد و از بین این ۳۸ رشته سه رشته ساخت و تولید ، مهندسی پزشکی گرایش بیومکانیک و جغرافیا گرایش آمایش سیاسی فضا در مقطع کارشناسی ارشد و مدیریت کسب و کار در مقطع کارشناسی در یکسال اخیر راه اندازی شدهاست.
نیک نژاد اضافه کرد : هفت عضو هیات علمی دانشگاه نیز در یکسال اخیر از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقا یافتند ، همچنین دکتر سعیده موید فر اولین عضو هیات علمی بانوی دانشگاه در رشته جغرافیا از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.
رییس دانشگاه میبد همچنین با برشمردن پروژه های عمرانی دانشگاه ، تعمیر خوابگاه های دانشگاه ، مسجد و سلف و ناهارخوری دانشجویان و محوطه دانشگاه در حوزه زیرساختی را از اقدامات انجام شده در ابتدای از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه بیان کرد و افزود: در سال ۱۴۰۱ پروژه سردر اصلی دانشگاه نیز با همت بنیاد میبدی شروع شد و تاکنون پیشرفت ۵۰ درصدی داشتهاست ،همچنین خوابگاه خواهران در سه طبقه به زیربنای ۵۵۰ متر مربع به همت این بنیاد تکمیل شده و آماده افتتاح است.
وی در ادامه اظهار کرد: با افتتاح پروژه خوابگاه ۱۱ درصد به ظرفیت خوابگاه خواهران و با افتتاح سالن چند منظوره که در دست اقدام است و تا قبل از مهرماه ۱۴۰۲ تکمیل می شود نیز ۱۷ درصد نیز ظرفیت خوابگاه خواهران اضافه میشود.
نیکنژاد به سالن ورزشی خواهران دانشگاه به مساحت ۸۴۰ متر مربع نیز اشاره کرد که با کمکهای خیری خانواده زنده یاد حاج سید حسین مصطفوی میبدی و نیز از منبع اعتبارات سفر ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۰ و مساعدتهای سازمان امور دانشجویان و سایر منابع تکمیل شده و با حضور معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان و سایر مسئولان این سازمان بهرهبرداری میشود.
این مسئول احداث مهمانسرای مرکز رشد دانشگاه که آبان امسال به بهره برداری رسیده و همچنین آزمایشگاه ارتعاشات مکانیکی که با خرید تجهیزات و نصب راه اندازی شدهاست ، توسعه سایت دانشگاه و ۲ برابر شدن رایانههای دانشگاه ، بهره برداری از سالن مطالعه برادران در آذر امسال ، خریداری ۲ سرور برای ارتقای سامانههای مجازی دانشگاه و ۲ برابر شدن پهنای باند دانشگاه را نیز از اقدامات انجام شده در یکسال اخیر برشمرد.
وی همچنین به افتتاح کتابخانه استان شناسی در محوطه کتابخانه مرکزی دانشگاه و افزوده شدن ۶ هزار جلد کتاب به منابع کتاب کتابخانه دانشگاه نیز اشاره کرد.
نیکنژاد همچنین به برنامهها و موفقیتهای فرهنگی دانشگاه از جمله برگزاری مسابقه انشا نویسی با موضوع میبد ۱۴۲۰ با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر و آموزش و پرورش ، مهارتافزایی دانشجویان با برگزاری دوره آموزش مهارتهای زندگی در قالب واحد درسی برای دانشجویان نو ورود ، کسب مقام سوم المپیاد ورزشی کشور ، کسبرتبه اول مسابقه دعا خوانی در مسابقات قرآنی توسط یکی از دانشجویان نیز اشاره کرد.
وی همچنین برگزاری پویش خاطره نگاری اربعین در سطح کشور، مسابقه موشک های آبی به همت دانشجویان مهندسی مکانیک را نیز ذکر کرد و کسب رتبه سوم برگزاری کرسی های آزاد اندیشی توسط دانشگاه در بین دانشگاههای کشور را نیز به عنوان یکی از افتخارات دانشگاه ستود.
رییس دانشگاه میبد همچنین از آیت الله اعرافی امام جمعه، مسئولان و خیرین از جمله دکتر مسعود جندقی و سید عبدالعظیم پویا ، خانواده سید حسین مصطفوی و کاشی رباط در کمک به دانشگاه قدردانی کرد.
همچنین در پاسخ به سوالات خبرنگاران همکاریهای دانشگاه با بخش صنعت و فراهم کردن فرصتهای مطالعاتی و پژوهش و تحقیق در خارج از دانشگاه برای اعضای هیات علمی و دانشجویان را یادآور شد.