به گزارش پایگاه خبری ترشیز خوان؛ سید احمد علوی، رییس ستاد سمنهای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار افق تهران در خصوص وضعیت کنونی سمنها اظهارداشت: سمنها به دلیل شیوع کرونا در دوره گذارند چرا که اجتماعمحور هستند و در دوران همه گیری کرونا در محدودیت برای برگزاری اجتماعات بودند. سمنها در دوران کرونا، تاثیرگذارترین قشر بودند و بار سنگینی را از شانه دولت برداشتند، از طرفی مجلس در حال تدوین قانونی در خصوص تشکلها و گروههای داوطلب است و قانون یادشده میتواند سالهای سال خط مشی و الگوی سمنها در کشور باشد. از سوی دیگر ارکان مختلف نظام از جمله رهبر انقلاب تاکید میکنند که حلقههای میانی بایست در اداره کشور فعال شوند و بسیاری از امورات به آنان منتقل شود.
وی ادامه داد: شرایط فعلی ایجاب میکند با هم صحبت کنیم و نکات و گفتمانمان را به هم نزدیک کنیم. امیدوارم هم سمنها و هم سازمانهای مرتبط به شکلگیری اتفاق مدنظر کمک کنند. امروز وزارت کار، مجلس، مرکز پژوهشهای مجلس پای کار آمدند و شهرداری هم با حداکثر توان حضور پیدا کرد. تعدادی از مدیران عامل و مدیران کل شهرداری نیز با تمام توان حاضر شدند. امیدوارم این شرایط تداوم یابد و البته شایانذکر است که ما در ستاد سمنهای شهر تهران نیز جلسات “عصرانهای با تشکلها” با مسئولان برگزار میکنیم.
رییس ستاد سمنها افزود: تفاوت نشست اخیری که با حضور ۳۰۰ سمن برگزار شد با جلسات عصرانه در این است که در جلسات عصرانه، دو سوم جلسات به سخنان تشکلها اختصاص مییابد و از کمیسیونهای مختلف و سمنهای مرتبط برای حضور در جلسات دعوت میشود تا شرایط برای انتقال نکات مورد نظر سمنها به کمیسیونها و بدنه شهرداری فراهم شود.
وی اضافه کرد: نشست تشکلهای مردمی شهر تهران با حضور ۳۰۰ سازمان مردم نهاد، به دلیل حضور همکارانی از وزارت کشور، مجلس، مرکز پژوهشها، بهزیستی و مجموعههای دیگر بسیار گسترده بود و ستاد سمنهای شهر تهران در این نشست گام نخست ایجاد مشارکت ارکان مدیریت شهری و تشکلهای مردمی را برداشته است و به زودی ابعاد کاملتری از این مشارکت را به اجرا در خواهد آورد و اگر سازمانی در ایفای وظایف خود دچار مسئلهای است که در تعامل با مردم است، حضور و مشارکت تشکلهای مردمی میتواند برطرف کننده این نیاز باشد و عواید حاصل از مشارکت متوجه شهروندان تهران خواهد شد.
نماینده شورای شهر تهران در خصوص استمرار جلساتی با حضور حداکثر اعضا تصریح کرد: بعید است بتوانیم این جلسات را به صورت ماهانه برگزار کنیم و به احتمال برگزاری چنین جلساتی با حضور حداکثری اعضا به صورت ماهانه خواهد بود، زیرا هزینه بر است.
علوی در پایان در خصوص طرح نظامنامه محلات و مشارکتهای محلی خاطرنشان کرد: مشارکت محلهای در مدیریت شهری تهران مراحلی دارد. ما موضوع مشارکت محلهای را تا نظامنامه و تصویب آن جلو بردیم. نظامنامه با تمام فراز و نشیبش در صحن تصویب شد و از زمان تصویب قرار شد ستاد هفت نفره مشارکت محلی شورای شهر تهران تشکیل شود که این اتفاق افتاد و دو جلسه هم تشکیل شد که هنوز نتیجهای نداشته است.
انتهای پیام/