معاونت مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف ارج نهادن به تلاشها و فعالیتهای اصحاب رسانه و ایجاد رقابت سالم در راستای ارتقای استانداردهای رسانهنگاری در کشور، جشنواره ملی رسانههای ایران (جشنواره مطبوعات) را برگزار میکند.
به گزارش پایگاه خبری ترشیز خوان؛ به نقل از سرویس فرهنگی و اجتماعی پایگاه خبری ندای دانش؛ معاونت مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف ارج نهادن به تلاشها و فعالیتهای اصحاب رسانه و ایجاد رقابت سالم در راستای ارتقای استانداردهای رسانهنگاری در کشور، جشنواره ملی رسانههای ایران(جشنواره مطبوعات) را برگزار میکند.
با بروز تحولات گسترده و ظهور پدیدهها و فناوریهای نو در عرصه ارتباطات اجتماعی در دهه گذشته و بسط و تعمیق دامنه فعالیتهای رسانهای بویژه در بستر فضای مجازی و ظهور و بروز رسانههای خرد و انسانرسانهها، اهمیت تعامل، همافزایی و بهروزرسانی تجربهها و دانش رسانهای دوچندان شده است. یکی از مهمترین پیامدها و تاثیرات تحول اخیر در ساحت رسانه، پیچیدگی تشخیص اخبار واقعی از اخبار جعلی برای مخاطب است. چاره این چالش بزرگ، بازگشت مرجعیت به رسانههای حرفهای با حفظ ملزومات رسانههای مدرن است که این مهم جز با همدلی و هم افزایی همه رسانههای کشور امکانپذیر نخواهد بود.
در رقابت گستردهای که میان انواع رسانهها با کارکردهای متنوع در ایرانِ امروز وجود دارد، رسانهای که عمیق ببیند، ظریف روایت کند و در مرز واقعیت حرکت کند، میتواند اثرگذار و جریانساز باشد. این نقطه عطفی است که رسانههای حرفهای را از انبوه رسانههای خرد و بینام و نشان متمایز میکند.
دبیرخانه بیست و یکمین جشنواره ملی رسانههای ایران با استعانت از درگاه خداوند و با مشارکت نهادهای تخصصی و صنفی و دانشگاهی در حوزه رسانه، این رویداد بزرگ را با درنظر گرفتن تحولات فوقالذکر و پس از یک وقفه ۱۰ ساله برگزار میکند.
از تمامی روزنامهنگاران فرهیخته و اصحاب رسانه مطبوعات، خبرگزاریها، پایگاههای خبری و فعالان رسانههای اجتماعی دعوت میشود آثار خود را كه از تاريخ ۱۴۰۱/۰۱/۰۱ تا پایان مهلت فراخوان(۱۴۰۲/۰۳/۳۱) توليد و منتشر كردهاند، براساس بخشها و موضوعات ذیل به دبيرخانه جشنواره به آدرس اينترنتي ….. ارسال كنند.
اهداف جشنواره
ارج نهادن به تلاشها و فعالیت های اصحاب رسانه در مواجه با جنگ ترکیبی
تشویق حرفهایگری در رسانه های سراسری، استانی و محلی
همافرایی و همدلی در خانواده بزرگ رسانه های ایران
ایجاد رقابت سالم به منظور ارتقای استانداردهای رسانه نگاری
شناسایی و معرفی استعدادهای رسانه ای
تقویت مرجعیت رسانه های داخلی
تقویت جریان نقد مصلحانه در رسانه ها
رسانههای واجد شرایط
چاپی: روزنامه، هفته نامه، فصلنامه، سالنامه
برخط: خبرگزاریها، پایگاههای خبری
رسانههای اجتماعی: اطلاعات و اخبار منتشر شده در بسترهای مختلف رسانههای اجتماعی اعم از کانال، صفحه مجازی (بلاگ ها و میکروبلاگ و…) و رسانههای کاربرمحور
سطح جشنواره
رسانه های سراسری
رسانه های منطقه ای
رسانه های محلی
قالبهای جشنواره برای رسانههای برخط و چاپی
سرمقاله، مقاله و یادداشت
خبر
مصاحبه
گزارش
تیتر
طنز
عکس (تک عکس، گزارش تصویری)
گرافیک (صفحه آرایی، جلد، صفحه اول، تصویرسازی و نقاشی دیجیتال، طرح، اینفوگرافیک، داستان مصور، کاریکاتور)
چند رسانه ای (گزارش ویدئویی، محتوای صوتی، انیمیشن(پویا نمایی)، موشن گرافیک)
ترجمه آثار ( از فارسی به سایر زبان ها و بالعکس)
قالبهای جشنواره برای رسانههای اجتماعی
متن بر بستر رسانههای اجتماعی
صوت بر بستر رسانههای اجتماعی
تصویر بر بستر رسانههای اجتماعی
بخش ویژه
نقد مصلحانه(جایزه مرحوم دکتر عماد افروع)
تبیین و روشنگری ماهیت اخبار جعلی
شرایط و مقررات شرکت در جشنواره
– کلیه رسانه های فعال در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران اعم از برخط، چاپی و رسانه های مجازی می توانند در این جشنواره شرکت نمایند.
– آثاری که در بازه زمانی ۱۴۰۱/۰۱/۰۱ لغایت ۱۴۰۲/۰۳/۳۱ در رسانههاي ملي، استانی و محلی تولید و منتشر شدهاند میتوانند در جشنواره شرکت کنند .
– هر شرکت کننده میتواند تنها در ۲ بخش و در هر بخش ۲ اثر را ارائه کند.
– در بخش تیتر، ارائه متن کامل اثر الزامی است.
– آثار فاقد نام نویسنده یا دارای نام نویسنده مستعار باید به تایید (مهر و امضاء) مدیر مسئول نشریه یا خبرگزاری و پایگاه خبری رسیده باشد.
آثار میبایست دارای شناسنامه (لگوی نشریه، تاریخ انتشار/ و در خبرگزاریها دارای آدرس اینترنتی و تاریخ باشد)
– برگزیدگان جشنواره ملزم به ارائه اصل اثر منتشر شده به دبیرخانه جشنواره هستند.
– آثار باید با فونت خوانا ارائه شود و آثار ناخوانا از رقابت حذف خواهند شد.
جشنواره حق استفاده تبلیغاتی و هنری؛ اعم از چاپ در نمایشگاه جانبی، تبلیغات شهری و تلویزیونی از اثار ارسالی را دارد.
تقویم برگزاری
آخرین مهلت ارسال آثار: ۳۱ تیر ۱۴۰۲
تاریخ اعلام نتایج و تقدیر از برگزیدگان: ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ (روز خبرنگار)
نماینده مردم ترشیز در محلس شورای اسلامی گفت: صراحت بیان و بی باکی در مقابل دشمن که از ویژگیهای بارز شهید مدرس (ره) بود، نیاز امروز ما برای رسیدن به قله است.
نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی بر اجرایی کردن قوانین مصوب تأکید کرد و گفت: شهید مدرس (ره) یک نماینده مجلس تمام عیار و از جنس تاسوعا و عاشورا و شهید سلیمانیها بود.
جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج کاشمر از برپایی نمایشگاه معلم تمدن ساز در سالن اداری اداره آموزش و پرورش شهرستان خبر داد و گفت: هدف ما توانمند سازی، شبکه سازی و ارتقای سواد رسانهایی است.
ثبت دیدگاه
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نماینده مردم کاشمر، بردسکن، خلیل آباد و کوهسرخ در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: کشاورزان هر ساله نتیجه زحمات 10 ماهه خود را در تیرماه برداشت می کنند لذا دولت نباید به جای خدمت به کشاورزان برق آن ها را قطع کند و باعث ایجاد اختلال در آبرسانی کشاورزی شود.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس با ارائه توضیحاتی استیضاح سیدرضا فاطمیامین وزیر صنعت، معدن و تجارت را اعلام وصول نکرد. وی از متقاضیان استیضاح کننده خواست که فرصت دو ماهه به فاطمیامین بدهند.
بانو ربابه ابراهیم پور از زادگاهش میگوید: آب گوارایی که از کوه سرچشمه میگیرد؛ درختان چنار که به «روستای بهاریه» هویت بخشیده؛ پدری که جوانیاش را در این راه وقف کرده و اکنون حفظ هویت روستا مستلزم ثبت ملی است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر از اهداء یک دستگاه سنواکو، یک دستگاه فتال مانیتورینگ، ماشین بیهوشی، تخت اتاق عمل و تجهیزات واحد لاندر شرکت انرژی گسترجم به بیمارستان حضرت اباالفضل خبر داد.
نبود تجهیزات و امتیازات آب و برق و گاز مانع از افتتاح ساختمان سالن چند منظوره روستای قوژد در هفته دولت شد و 15 سال است که جوانان روستا همچنان چشم به راهند.
سومین دوره مربیگری فوتسال سطح ۱ ایران با حضور ۱۸ نفر از مربیان شهرستانهای یزد، طبس، سبزوار، تربت حیدریه، تایباد و کاشمر در محل دانشگاه پیام نور کاشمر برگزار شد.
امروز مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال جام رمضان ناحیه مقاومت بسیج کاشمر در سه رده نوجوانان و نهالان و نوباوه گان با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان در محل سالن ورزشی 9 دی تربیت بدنی ناحیه برگزار شد.
محمد صلاح، فوتبالیست مصری در بزرگترین تیم جهان لیورپول بازی می کند؛ در کنار زمین و در مهد بی دینی انگلیس نماز میخواند و بین دو نیمه در ماه رمضان افطار می کند و بهترین بازی را دارد و خیلی ها بخاطر بازی محشر ایشان و گل هایی که برای طرفداران تیم خود به ثمر می رساند مسلمان و نماز خوان شده اند.