رشد ۲۴۵ درصدی منابع بانک قرض‌الحسنه مهر ایران طی دو سال اخیر/ هدف‌گذاری بانک برای رسیدن به منابع ۱۰۰۰ همتی تا ۳ سال آینده/پرداخت وام ۳۰۰ میلیونی به کارکنان ادارات و شرکتها/ پرداخت وام قرض‌الحسنه با شرایط ویژه به متقاضيان و دارندگان پوز فروشگاهی تا پایان شهریور ماه
رشد ۲۴۵ درصدی منابع بانک قرض‌الحسنه مهر ایران طی دو سال اخیر/ هدف‌گذاری بانک برای رسیدن به منابع ۱۰۰۰ همتی تا ۳ سال آینده/پرداخت وام ۳۰۰ میلیونی به کارکنان ادارات و شرکتها/ پرداخت وام قرض‌الحسنه با شرایط ویژه به متقاضيان و دارندگان پوز فروشگاهی تا پایان شهریور ماه
مجتبی سخنور با اشاره به کسب رتبه نخست مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران استان خوزستان در سطح کشور اظهار داشت: این مدیریت از حیث منابع نسبت به سال گذشته به میزان ۵۰ درصد در ۵ ماهه نخست امسال رشد داشته است.

به گزارش پایگاه خبری ترشیز خوان؛ به نقل از پایگاه خبری عصرجهان، مدیریت شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران در خوزستان طی نشست خبری ضمن اشاره به رشد ۲۴۵ درصدی منابع بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بصورت کشوری طی دو سال اخیر و هدف‌گذاری برای رسیدن به منابع ۱۰۰۰ همتی تا ۳ سال آینده ، از عبور منابع بانک از مرز ۲۰۰ همت در پایان مرداد ماه سال جاری خبر داد.

وی در ادامه با اشاره به کسب رتبه نخست مدیریت شعب بانک قرض‌الحسنه مهر ایران استان خوزستان در سطح کشور از حیث رشد منابع نسبت به سال گذشته به میزان ۵۰ درصد در ۵ ماهه نخست امسال، میزان وامهای پرداختی قرض‌الحسنه به هم استانیها را در سال جاری تعداد ۳۰ هزار فقره و معادل ۲۲۰۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد.

مجتبی سخنور در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز دوشنبه ۶ شهریور به مناسبت گرامیداشت هفته دولت برگزار شد، کل وام‌های پرداختی بانک در استان خوزستان طی سال گذشته را هفتاد هزار فقره و معادل ۴۱۰۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد که تعداد هشت هزار فقره و معادل ۷ هزار میلیارد ریال به تسهیلات ازدواجی ،فرزندآوری و همچنین تسهیلات تکلیفی اشتغال زايي پرداختی به افراد معرفی شده توسط سازمانهای متولی اختصاص دارد .

وی با خاطر نشان کردن اینکه پرداختی تسهیلات ازدواج این بانک سال گذشته ۳ هزار و ۲۹۳ فقره با ارزش ریالی ۴ هزار و ۵۱۰ میلیارد ریال بود تصریح کرد : در پنج ماه نخست سال جاری ، تسهیلات ازدواج به ۱۰۰۰ نفر پرداخت شده که ارزش ریالی آن ۲۰۰۰ هزار میلیارد ریال بوده است .همچنین آمار تسهیلات فرزندآوری نیز در مدت مذکور ۶۰۰ فقره معادل ۴۰۰ میلیارد ریال می باشد.

ایشان با بیان اینکه تعداد مشتریان این بانک بالغ بر ۱۵ میلیون نفر شده است اظهار کرد : تعاملات خوبی با همه‌ی سازمانها در سطح استان داریم و در راستای ایجاد و توسعه اشتغال پایدار با همکاری سازمانهای متولی امر از جمله اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی،کمیته امداد،بهزیستی، بسیج مستضعفین ، بنیاد برکت، بنیاد علوی و امور عشایر در چارچوب تفاهمنامه های فی مابین و حسب تکالیف ابلاغی تبصره ۱۶ قانون بودجه در سال گذشته ۲۴۰۰ فقره وام به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد ریال به افراد مشمول پرداخت شد .

وی خاطر نشان کرد : قرض الحسنه یکی از راههای موثر در رفع مشکلات آحاد جامعه است و در آیات متعدد و سور مختلف قرآن به دفعات ارزش آن مورد تاکید قرار گرفته است به همین دلیل در راستای بهره مندی عموم مردم از خدمات ارزشمند قرض الحسنه ،بانک با انتخاب راهبرد کارت قرض‌الحسنه مهر ایران کارت زندگی مردم ،از طریق توسعه بسترهای الکترونیک ،دریافت کلیه خدمات بانکی از قبیل افتتاح حساب آنلاین ،تسهیلات آنلاین ،کارت هدیه مجازی و … را برای عموم مردم در اقصی نقاط کشور فراهم نموده است .

این مقام مسئول گفت : از دلایل مهم استقبال گسترده از خدمات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران را داشتن شفافیت مالی، عدم هر گونه فعالیت بنگاه داری و فقدان شرکتهای وابسته ،کاهش نرخ هزینه تامین مالی و رونق کسب و کارها از طریق پرداخت وام قرض‌الحسنه با کارمزد حداکثر ۴ درصد، تکریم ارباب رجوع، تسهیل و تسریع در ارائه خدمات بصورت غیر حضوری با توسعه بسترهای بانکداری الکترونیک عنوان کرد.

ایشان ضمن تاکید بر لزوم ترویج و تعمیق فرهنگ قرض الحسنه به دلیل رفع نیاز نیازمندان،تربیت نفس درونی،آمرزش گناهان و حل گرفتاری‌های مردم ، از اصحاب رسانه بعنوان سفیران قرض‌الحسنه خواست جهت داشتن جامعه ی پویا و قوی ،نسبت به آگاه سازی مردم از طرق مختلف به کارکردهای این فرهنگ غنی،بیش از پیش یاری گر پرسنل بانک در سطح کشور باشند.

وی در ادامه به برخی آثار مثبت قرض‌الحسنه در جامعه نیز اشاره کرد:

۱_ایجاد توازن و‌عدالت اجتماعی در جامعه از طریق تخصیص بهینه منابع به نیازمندان و کاهش فاصله طبقاتی.

۲_ امنیت اجتماعی که با تامین نیازهای مردم محقق می‌شود

۳_ پیشگیری از وقوع جرم از طریق کمک به نیازمندان ،رفع فقر و حل مشکلات بوسیله قرض‌الحسنه

۴_حذف ربا و ترویج فرهنگ قرض الحسنه در معاملات اقتصادی

۵_کمک به دولت از طریق کاهش هزینه های جبرانی که در پیامد فقر،بیکاری ،جرم و جنایت بوجود می آید.

وی افزود : قرض الحسنه‌ سنتی نیکوست و با توجه به تاثیر گذاری آن در حوزه های مختلف مانند حمایت از شرکتهای دانش بنیان و فن آور ،کمک به کسب و کارها و رونق تولید ،ایجاد و توسعه اشتغال پایدار ، تامین درمان ، آموزش ، ارتقا سطح رفاه و معیشت کارکنان ادارات و سازمانها،تامین مالی کشاورزان و سایر کسبه وصنوف از آن بعنوان چتر حمایتی همه ی اقشار یاد کرد.

سخنور گفت : در راستای ترویج فرهنگ قرض الحسنه و رفع نیازهای مختلف جامعه ،در طی یکسال اخیر با حمایت دولت سیزدهم سقف تسهیلات طی دو مرحله از ۵۰۰ میلیون ریال به ۳ میلیارد ریال افزایش یافت.

 

این مقام مسئول گفت : در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری جهت حمایت از تولید داخل و ایفای مسئولیت های اجتماعی در قالب طرح کالا کارت و تسهیلات بدون ضامن در سال گذشته تعداد ۶۰۰۰ فقره به مبلغ دو هزار و ۵۳ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت گردید.

ایشان در ادامه بیان کرد که بانک‌ قرض الحسنه مهر ایران به دلیل خوش حسابی مشتریان و ایفای به موقع تعهدات در سررسید با نسبت کمتر از نیم درصد( ۰۳۸/ درصد) کمترین نسبت مطالبات به‌ مصارف را در شبکه بانکی کشور به خود اختصاص داده است.

وی‌ در پایان ضمن اعلام مهلت استفاده از ظرفیت طرح مهرپوز جهت حمایت از بازاریان، کسبه و صنوف و دارندگان پوز فروشگاهی تا پایان شهریور ماه، از آمادگی کلیه‌ی شعب تابعه در سطح استان جهت پرداخت وام ۳۰۰ میلیونی قرض‌الحسنه با کارمزد حداکثر ۴ درصد به کلیه کارکنان ادارت و شرکتهایی که بر اساس مجوز ابلاغی خزانه داری کل کشور نسبت به تمرکز و پرداخت حقوق کارکنان خود نزد بانک اقدام می نمایند خبر داد.