قانون اجازه جداسازی کبابی ها از اتحادیه اغذیه و پروتئین را نمی دهد
قانون اجازه جداسازی کبابی ها از اتحادیه اغذیه و پروتئین را نمی دهد
رئیس اتحادیه اغذیه و پروتئین شهرستان گلپایگان گفت:  اتحادیه اغذیه پروتئین دو جشنواره کباب برگزار کرده  و برند کباب را به ثبت رسانده است و در راستای صنف کبابی ها هیچگونه کم کاری انجام نشده است.

به گزارش پایگاه خبری ترشیز خوان؛ به نقل از پایگاه خبری زنگ خطر، حسین ثمری در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: اتحادیه اغذیه و پروتئین ۴۰۸ عضو دارد که در ۲۰ رسته مختلف مشغول فعالیت هستند.پیش از این اتحادیه ای تحت عنوان ” اتحادیه کبابی ها” مشغول به فعالیت بود اما بر اساس قانونی مبنی بر چابک سازی اتحادیه ها، اتحادیه کبابی ها و قصابان با یکدیگر ادغام شد و اتحادیه اغذیه و پروتئین شکل گرفت.

وی ادامه داد: افرادی که نام و امضایشان پای طوماری مبنی بر جداسازی اتحادیه کبابی ها از اتحادیه اغذیه و پروتئین بود اعلام کردند افرادی که امضا جمع کردند به ما گفته بودند برای قیمت و امور دیگر این طومار نوشته می شود نه جداسازی اتحادیه کبابی ها  لذا ما هیچ مشکلی با اتحادیه  نداریم و خواهان این هستیم که در همین اتحادیه بمانیم. شایان ذکر است اگر  تقاضایی هم وجود داشته باشد قانون اجازه چنین کاری را نمی دهد.

رئیس اتحادیه اغذیه و پروتئین شهرستان گلپایگان گفت: اتحادیه اغذیه پروتئین دو جشنواره کباب برگزار کرده و برند کباب را به ثبت رسانده است و در راستای صنف کبابی ها هیچگونه کم کاری انجام نشده است.

وی ادامه داد: تا مدتی قبل قیمت گوشت در جلسه تنظیم بازار موردبررسی قرارمی گرفت و نهایتا قیمت نهایی از طریق فضای مجازی و نصب نرخنامه در واحد های صنفی به اطلاع مردم می رسید اما سپس قیمت گذاری به کمیته ای که از جهاد کشاورزی، بسیج اصناف، اتاق اصناف، اتحادیه اغذیه و پروتئین و صمت تشکیل شده است سپرده شد؛قیمتی که از طریق این کمیته برای گوشت قرمز مصوب می شد به رئیس ستاد تنظیم بازار شهرستان ارسال و در صورت تایید اطلاع رسانی میشد بنابراین تاکنون بدون مصوبه هیچ قیمتی اعلام و ابلاغ نشده است.

رئیس اتحادیه اغذیه و پروتئین شهرستان گلپایگان گفت: قیمت گذاری ها براساس گروه بندی ها انجام می شود؛ طباخی ها جز گروه ۳ هستند و براساس قانون باید هر واحد صنفی براساس خدمات و کیفیتی که ارائه می دهد نرخ مورد نظر خود را به اتحادیه اعلام کند ، اتحادیه بعد از بررسی های لازم نرخ پیشنهادی آنها را تایید و یا اصلاح می کند. تاکنون شکایتی از طرف طباخی ها به اتحادیه وصول نشده است.

حسین ثمری افزود: از طرف هیئت مدیره موظف هستم روزانه به مدت دو ساعت در اتحادیه حضور داشته باشم و ماهی ۶۰۰ هزار تومان به عنوان حقوق از اتحادیه دریافتی داشته باشم اما من از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۴ در اتحادیه حضور دارم  و تاکنون به مرخصی هم نرفته ام. نه تنها من بلکه تمام اعضای هیئت مدیره اتحادیه اغذیه و پروتئین تاکنون هیچگونه دریافتی از اتحادیه نداشتیم و حقوق خود را بخشیده ایم.

وی با بیان اینکه  رستوران ها براساس خدمات و کیفیتی که ارائه میدهند نرخنامه متفاوتی دارندخاطر نشان کرد: واردات کله و پاچه به شهرستان نداریم و اگر هم باشد در حوزه اختیارات اتحادیه نیست و زیر نظر دامپزشکی انجام می شود، اگر مازاد هم داشته باشیم با مجوز دامپزشکی از شهرستان خارج می شود. کشتارگاه دام اخیرا موظف شده است که کله و پاچه  ها را دسته بندی و بسته بندی کند.

رئیس اتحادیه اغذیه و پروتئین گلپایگان یادآورشد: بازرسی های متعددی انجام میدهیم و براساس آن خوشبختانه شاهد مصرف گوشت نامرغوب در کبابی ها نبودیم، تنها پروانه ۲ واحد صنفی که خوب کار نمی کردند  ابطال و از رسته کبابی ها خارج شدند.

ثمری تصریح کرد: طی دوسال گذشته ۱۰ واحد قصابی یا تغییر رسته دادند و یا به دلیل نداشتن صرفه اقتصادی واحد خود را تعطیل کردند .حدود ۱۵ سال قبل در اکثر  روستاها واحد های قصابی داشتیم اما اکنون به دلیل کاهش جمعیت روستایی و نداشتن صرفه اقتصادی برای قصاب این  رسته صنفی دیگر در روستاها فعالیت ندارند.