واحد انجماد و بسته بندی ماهی در مجتمع صنعتی گوشت سامیان اردبیل راه اندازی خواهد شد
واحد انجماد و بسته بندی ماهی در مجتمع صنعتی گوشت سامیان اردبیل راه اندازی خواهد شد
رئیس اداره شیلات شهرستان اردبیل طی بازدید از کارخانه گوشت سامیان از طرح راه اندازی واحد تخصصی انجماد و بسته بندی آبزیان در این‌ مجتمع خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری ترشیز خوان؛ به نقل از روزگار پرس/ رئیس اداره شیلات شهرستان اردبیل طی بازدید از کارخانه گوشت سامیان از طرح راه اندازی واحد تخصصی انجماد و بسته بندی آبزیان در این‌ مجتمع خبر داد و افزود: طی بررسیهای فنی بعمل آمده و گفتگو با سرمایه گذاران این طرح امیدواریم فاز اولیه مجموعه در آینده نزدیک به بهره برداری برسد.

دکتر محمد صادق آراملی افزود:ایجاد این گونه مراکز و عرضه محصولات بسته بندی با کیفیت و با رعایت ضوابط بهداشتی، زمینه ایجاد سه مقوله مهم اشتغال، کاهش ضایعات فرآورده های خام آبزیان و حضور در بازارهای جهانی را تضمین خواهد کرد.
رئیس شیلات شهرستان اردبیل به اهمیت انجماد و بسته بندی آبزیان پرداخت و‌گفت:ماهی به عنوان یکی از غنی ترین منابع پروتئینی با قابلیت بسیار زیاد برای تهیه غذاهای متنوع بشمار می رود.