آقای رییس جمهور پالس های منفی به جهان مخابره نکند
آقای رییس جمهور پالس های منفی به جهان مخابره نکند
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: آقای روحانی با اظهار نظرهای غیر کارشناسی، پالس های منفی به جهان مخابره می کند تا آنها تحریم ها را علیه کشور بیشتر کنند.

به گزارش پایگاه خبری ترشیزخوان؛ حجت الاسلام جواد نیک بین، نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی،، به بررسی مشکلات لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ پرداخت و گفت: لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ ارائه شده از سوی دولت به گونه ای تدوین شده که درآمدهای حاصل از آن کاملا غیرواقعی و مخارج دولت در برخی بخش ها چندین برابر شده است، این بهترین راه سنگ اندازی برای دولت بعدی است.

حجت الاسلام نیک‌بین با بیان اینکه لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ به معنای مستأصل کردن دولت بعدی با بودجه غیر واقعی است، افزود: با نگاه کارشناسی ۳۲۰ هزار میلیارد تومان حداقل کسری برای بودجه سال ۱۴۰۰ پیش بینی می شود و بخش اعظم منابع درآمدی بودجه سال آینده بر فروش نفت پایه ریزی شده که قطعا کاذب است.

وی در ادامه با انتقاد از سخنان اخیر رییس جمهور بیان کرد: آقای روحانی با اظهار نظرهای غیر کارشناسی، پالس های منفی به جهان مخابره می کند تا آنها تحریم ها را علیه کشور بیشتر کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: آقای رییس جمهور با اظهار نظرهای خود به آمریکا سینگال می دهد که اگر شما می خواهید ایران به میز مذاکره برگردد، باید جلوی فروش نفت ایران را در جهان بگیرید تا دولت بعدی مجبور به مذاکره با شما شود.

حجت الاسلام نیک‌بین گفت: آقای روحانی در سال ۹۲ و ۹۳ به آمریکا سیگنال داد که خزانه کشور خالی است و ایران مجبور به مذاکره و معامله با کشورهای آمریکایی و اروپایی و تصویب برجام خواهد بود، اما هزینه ها و اختلاس هایی در این دولت صورت گرفته که نشان می دهد خزانه کشور پر است.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کارشناسان اقتصادی مجلس شورای اسلامی قائل به رد کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ هستند.

هیچ زمانی کارکردهای نهادهای فرهنگی به مردم معرفی نشده است

وی با اشاره به هجمه های تخریبی و رسانه‌ای به بودجه نهادهای فرهنگی و حوزوی کشور، گفت: بودجه کشور کاریکاتوری بسته شده است، زیرا که به برخی سازمان های فرهنگی نباید بودجه اختصاص یابد؛ ولی بودجه های کلانی برای آنها در نظر گرفته می شود و به برخی سازمان های فرهنگی نیز بودجه کافی اختصاص نمی‌یابد.

نماینده مجلس با بیان اینکه هیچ زمانی کارکردهای نهادهای فرهنگی به مردم معرفی نشده است، افزود: برخی با باندبازی­‌های سیاسی مؤسسه فرهنگی تأسیس کردند و بودجه کلان فرهنگی بدان مؤسسات اختصاص می یابد؛ اما این مؤسسات هیچ کارکرد فرهنگی ندارند.

حجت الاسلام نیک‌بین ابراز داشت: مردم این مسائل را مشاهده می­‌کنند و آن را به نهادهای فعال مذهبی، سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه های علیمه تسری  می دهند، از این رو برخی بودجه های مراکز مذهبی و حوزوی را مورد هجمه قرار خواهند داد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بودجه حوزه های علمیه کل کشور با بودجه دانشگاه تهران مقایسه شود خواهیم دریافت که سهم بسیار ناچیز و اندکی از بودجه کشور به حوزه های علمیه کشور اختصاص یافته است.

حجت الاسلام نیک‌بین با بیان اینکه حوزه و دانشگاه دو نهاد آموزشی مهم برای کشور است، افزود: باید بودجه حوزه های علمیه در تراز بودجه آموزشی کشور قلمداد شود و ردیف بودجه ویژه‌ای برای مراکز علمی حوزوی اختصاص یابد.

  • منبع خبر : خبرگزاری رسا