شرکت کشت و صنعت مغان سرقطب شمالغرب کشور برای ۱۰۰ هزار دام سبک و ۵ هزار دام سنگین انتخاب گردیده وعملیات اجرایی آن آغاز شد
شرکت کشت و صنعت مغان سرقطب شمالغرب کشور برای ۱۰۰ هزار دام سبک و ۵ هزار دام سنگین انتخاب گردیده وعملیات اجرایی آن آغاز شد
در طرح تولید قراردادی گوشت کشور با جامه عمل پوشاندن به ماموریت جدید ملی برای قرارگاه امنیت غذایی ایران، شرکت کشت و صنعت مغان سرقطب شمالغرب کشور برای 100 هزار دام سبک و 5 هزار دام سنگین انتخاب گردیده و عملیات اجرایی آن آغاز شد. افزون بر آن شرکت مغان آمادگی فعالیت در حوزه دامپروری در منطقه قره باغ جمهوری آذربایجان را دارد.

به گزارش پایگاه خبری ترشیز خوان؛ به نقل از تایماز نیوز، دکتر دماوندی نژاد، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در بازدید از این بنگاه اقتصادی با اعلام خبر فوق اظهار داشت: همکاران وزارت جهاد کشاورزی ۴ قطب دامی برای پرورش دام سبک و سنگین در کشور طراحی کرده اند که علاوه بر خراسان رضوی، تهران و اصفهان شرکت کشت و صنعت مغان نیز در استان اردبیل بعنوان سرقطب انتخاب شده و اتحادیه دامداران، بانک کشاورزی و سازمان دامپزشکی در جهت تحقق سیاست های دولت برای تنظیم بازار همکاری خواهند کرد. وی افزود: حضور دکتر محمدی در صحنه بعنوان مدیرعامل شرکت کشت و صنعت مغان انگیزه ای شد که برای بازدید از بزرگترین بنگاه اقتصادی استان در محل حاضر شده و از نزدیک به بحث و بررسی مسائل اقدام کنیم. ایشان رزومه بالا و روشنی داشته و علیرغم اینکه سمت بسیار بزرگی برای دکتر قاسم محمدی در وزارتخانه در نظر گرفته شده بود،

وی با تواضع و فروتنی خدمت در شرکت کشت و صنعت مغان را به پست حساس در تهران ترجیح داد. دماوندی نژاد چنین بیان کرد: حضرت آیت الله رئیسی عنایت و لطف ویژه ای به شرکت کشت و صنعت مغان داشته و با نگاه ویژه ای که در قوه قضائیه به شرکت داشتند، عاملی برای ابطال واگذاری و بازگشت به بدنه دولت شدند و در هنگام سکانداری قوه مجریه دستور دادند، دولت تمام تلاش خود را برای احیای آن انجام دهد. معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای تبدیل شرکت کشت و صنعت مغان بعنوان قطب تولید دام در شمالغرب کشور به ازای هر راس دام سهمیه مشخص شده و نهاده آن تامین خواهد شد.

وی اضافه نمود: در صورت مناسب بودن کشش بازار شرکت پشتیبانی دام دست شرکت مغان را برای فروش مستقیم و حتی صادرات آن به کشورهای خارجی باز خواهد گذاشت و چنانچه درخواستی از سوی بازار داخلی نباشد، خود شرکت پشتیبانی راساً وارد عمل شده و از طریق خریداری دام های سبک تولیدی حمایت های لازم را در این خصوص بعمل خواهد آورد. هدف اصلی ما تولید گوشت و تنظیم بازار هدف بوده و قیمت روز و سیاست های دولت اعمال خواهد شد. در حوزه طیور نیز چنین برنامه ای داریم. این مقام مسئول ادامه داد: ما دو بازار دو لایه ای داریم که یکی ایام عید آخر سال و دیگری ماه مبارک رمضان می باشد و تامین گوشت قرمز و مرغ در این دو موعد سال ضروری است. تنظیم بازار بر عهده وزارت جهاد کشاورزی بوده و ما باید پاسخگوی نیازهای آن باشیم. شرایط برای مردم مهیا شده و کالابرگ نیز که از برنامه های دولت می باشد، برای سهولت کارهای خرید مردم خواهد بود.

دماوندی نژاد تصریح کرد: بایستی همه آحاد مسئول و موظف در این طرح که تسهیل گری نامگذاری شده است، کمک کنند تا طرح مزبور با کمترین مانع به یک مدل و عملکرد خوب تبدیل گردد. ماموریت اصلی سفر ما بررسی کارشناسانه هر دو طرف، بازدید از محل های مد نظر هیئت کارشناسی و در نهایت با انعقاد قرارداد ورود به فاز عملیاتی آن می باشد. اتحادیه دامداران نیز بعنوان معین همکاری خواهد کرد.

شرکت مغان پیشرو بخش کشاورزی کشوراست

وی تاکید نمود: شرکت مغان پیشرو بخش کشاورزی کشور بوده و بی نظیر است. این مجتمع عظیم ملی به اذعان دوست و دشمن یک دانشگاه بوده و با افراد یونیک و منحصر بفرد مدیریت می شود و به لحاظ زیرساخت های قوی شرکت و همچنین انحصار علمی و فنی کارشناسان آن بایستی قدر این پتانسیل ملی را دانست و از سپردن آن به دست افراد بی تجربه که فاقد ایده، مطالعه و پژوهش و نهایتاً اجرا می باشند، اجتناب کرد.

معاون وزیر اذعان کرد: ما چاره ای جز سوق به سمت امنیت، خودکفایی، اقتدار و حاکمیت غذایی نداریم. تکانه های جنگ در منطقه، علیرغم اینکه امنیت غذایی را در جهان با چالش مواجه نموده است ولی جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم های ناجوانمردانه دشمنان در تامین نیازهای غذایی تاپ می باشد.

دماوندی نژاد بیان داشت: به زنبور عسل بعنوان دام نگریسته می شود. عسل شرکت مغان از رتبه خوبی برخوردار است و زمینه برای تولید این محصول مهیا بوده و به سبب وجود باغات و دانه های روغنی، این بنگاه تولیدی از ظرفیت زیادی برای تولید عسل برخوردار است.

دکتر شریف، مدیرکل مرکز اصلاح نژاد دام کشورنیز گفت: باید ضمن رد و بدل کردن مباحث در حوزه دام سبک و سنگین مسائل را به چالش کشیده و جهت اقتصادی تر کردن تولیدات اقدام کنیم و با در نظر گرفتن بازار به تولید بپردازیم. شرکت مغان مجموعه منسجمی است و اگر مسیر اصلی مشخص گردیده و تیمی توسط وزارتخانه و این شرکت تشکیل داده شود، شاخص های اقتصادی می تواند برای تولید، مسیر را انتخاب کند. افزون بر آن مجموعه مرکز نژاد، برنامه خوبی دارد و شرکت مغان نیز باید در خصوص صادرات تلیسه برنامه مطالعه ای داشته باشد.

انجام گرفته است که افزایش ۳۰ الی ۴۰ درصدی راندمان تولید محصولات زراعی در دو سال پی در پی و ثبت رکورد بالاترین میزان تولید محصول در واحد سطح در طول تاریخ تاسیس این بنگاه اقتصادی بی سابقه و بی نظیر بوده است. ۱۷۰ میلیارد تومان از محل منابع داخلی شرکت، سرمایه گذاری انجام گرفته که ۵۰ درصد آن در دامپروری بوده است و در سال آینده در نظر داریم، این میزان سرمایه گذاری را به ۳۵۰ میلیارد تومان افزایش دهیم.

اشتغال بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ نفر نیروی ثابت در شرکت کشت و صنعت مغان

محمدی تاکید نمود: در حال حاضر بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ نفر نیروی ثابت داریم که جهت حمایت از مسائل رفاهی و معیشتی آنان علاوه بر پرداخت بموقع حقوق بسته های معیشتی نقدی و غیرنقدی در مناسبت های مختلف ملی و مذهبی به پرسنل اعطا می گردد. تعاونی مصرف کارکنان جهت خرید مایحتاج با کسر از حقوق تقویت خواهد شد. تعاونی اعتبار نیز به پرداخت تسهیلات مورد نیاز اقدام خواهد کرد. با توجه به اینکه بسیاری از شاغلین شرکت فاقد مسکن بوده و پرداخت اجاره بها بخش عمده ای از حقوق آنان را می بلعد، با تاسیس تعاونی مسکن به احداث منزل مسکونی برای تمامی کارکنان اقدام خواهد شد که زمین مورد نیاز برای اجرای پروژه آماده شده و در آینده نزدیک عملیات اجرایی احداث منازل آغاز خواهد شد.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت مغان در ادامه اذعان کرد: ظرفیت ۱۰۰ هزار راس دام سبک امر مبارکی است. قبلاً شرکت دارای ۹۳ هزار راس دام سبک بود که در مقاطعی بنا بدلایلی تعطیل شده است و سالن هایی که برای این امر اختصاص یافته بود، بخشی از آنها آماده احیای دوباره پرواربندی گوسفند می باشد و برخی دیگر نیاز به مرمت و بازسازی دارد. در استارت و

فاز اولیه آمادگی راه اندازی گوسفندداری با ۳۰ هزار راس را داریم که افزایش این میزان به ۵۰ الی ۱۰۰ هزار راس را هدفگذاری کرده و در آینده صادرات آن را در برنامه کاری خویش داریم.

وی ادامه داد: شرکت مغان در بحث تامین گوشت مورد نیاز کشور با دیالوگ مشارکتی وارد بحث گردیده و در این خصوص گود بیزنس شرکت، دامپروری آن است. با توجه به حل شدن کارت بازرگانی باید ساختار فروش آن را نیز تغییر داده و علاوه بر فروش زنده و بسته بندی آن با برند مغانه بصورت صادرات محور وارد موضوع شد.

    کشت و صنعت مغان

کشت و صنعت مغان  کشت و صنعت مغان

  • منبع خبر : روابط عمومی و امور بین الملل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان