عضو ستاد ملی پیشگیری از تب کریمه کنگو گفت: مردم برای خرید گوشت حتما به مراکز مجاز فروش گوشت مراجعه کنند و یا حتما ۲۴ ساعت گوشت ذبح شده را در یخچال نگهداری کنند.

به گزارش پایگاه خبری ترشیز خوان؛ به نقل از کاشف خبر / به نقل از صدا و سیما، عضو ستاد ملی پیشگیری از تب کریمه کنگو گفت: با توجه به مشاهده شدن بیماری مشترک تب کریمه کنگو مردم برای خرید گوشت حتما به مراکز مجاز عرضه گوشت مراجعه کنند.
عضو ستاد ملی پیشگیری از تب کریمه کنگو و مدیر روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور برای بررسی بیماری تب کریمه کنگو به شهرستان رودسر رفت و از دامداری های محلی مناطق کوهستانی اشکورات رحیم آباد رودسر بازدید کرد.
امین اسدی در حاشیه این بازدید با اشاره به اینکه تب کریمه کنگو بیماری مشترک انسان و دام است گفت : در شهرستان رودسر ۷ بیمار مبتلا به کریمه کنگو شناسایی شدند که بیشترین تعداد بیمارارن در مقایسه با کشور است .
وی همچنین گفت : مردم برای خرید گوشت حتما به مراکز مجاز فروش گوشت مراجعه کنند و یا حتما ۲۴ ساعت گوشت ذبح شده را در یخچال نگهداری کنند.